2019-12-19 BRAND België: 2 miljoen uren zonder verzuimongeval

De teams van Brand Energy & Infrastructure Services in België bereikten afgelopen zomer een belangrijke veiligheidsmijlpaal door 2 miljoen uur te werken zonder verzuimongeval. Posters, helmstickers en speciale poloshirts maakten iedereen attent op deze mooie prestatie.

Veiligheid staat centraal in de activiteiten van BRAND. Alles is er op gericht om veilige werksituaties te creëren voor opdrachtgevers en eigen medewerkers. Rudi Bosschaerts is een jaar geleden de organisatie van BRAND komen versterken als SHEQ Manager en is trots op de prestatie: ‘Dit is een prachtige beloning voor onze veiligheidsinspanningen en een stimulans om onze performance op een hoog niveau te houden.’

Ook bij de industriële opdrachtgevers van BRAND heeft veiligheid de hoogste prioritiet. Rudi: ‘Uiteraard is deze mijlpaal ook een felicitatie waard aan onze klanten. Immers, ook bij hen worden effectieve veiligheidsplannen en initiatieven ontwikkeld, waarbij wij als onderaannemer ons aan conformeren. We stimuleren elkaar en leren van “best practices”, samen brengen we veiligheid naar een hoger niveau.’

Tijdens een bijeenkomst op 13 december 2019 werden alle medewerkers van BRAND België gefeliciteerd met het behalen van de veiligheidsmijlpaal. Aan iedereen werd een poloshirt met het 24/7 Safety logo van BrandSafway uitgereikt als waardering voor ieders bijdrage.

Groei organisatie
Het bereiken van de veiligheidsmijlpaal staat niet op zichzelf. Sinds de verhuizing in 2018 van het Belgische hoofdkantoor naar de Mannheimweg in het Antwerpse Havengebied is de organisatie verder geprofessionaliseerd. Naast uitgebreide faciliteiten en ruimere logistieke capaciteiten is BRAND België verder gegroeid met inmiddels meer dan 250 stellingbouwers en isolatiemonteurs. Alle functies van ondersteunende diensten zoals SHEQ, Engineering, Administratie en Aankoop zijn ondertussen ingevuld.

Klik op de afbeelding om de beeldbank te openen. U kunt alle foto's in hoge resolutie downloaden.Contact
  • Brand Energy & Infrastructure Services NV/SA

    Mannheimweg 1 - Kaai 242 | 2030 Antwerpen | Tel. +32 (0)3 770 89 91 | be@beis.com

Selecteer a.u.b. een land

Channel Islands
Eesti
Føroyar (Færøerne)
Ísland
Latvija
Slovensko