2014-09-05 Onze nieuwe naam: Brand Energy & Infrastructure Services

Harsco Infrastructure gaat verder onder de naam Brand Energy & Infrastructure Services. Deze naamswijziging is onlangs bekendgemaakt en vloeit voort uit de overname in november vorig jaar door Brand Energy & Infrastructure Services. Deze organisatie is wereldwijd marktleider in specialistische diensten voor de energie-, infrastructurele- en industriële sector.

“Met deze nieuwe naam kunnen wij onszelf presenteren als een volwaardige dochteronderneming van Brand Energy & Infrastructure Services”, aldus Peter van den Bent, Regional Managing Director Benelux. "In België en Nederland is BRAND een toonaangevende dienstverlener voor zowel onderhoudswerkzaamheden als nieuwbouwprojecten. Onze opdrachtgevers zijn actief in onder andere de petrochemie, offshore, staalindustrie, maritieme sector, energievoorziening, voedingsindustrie, farmaceutische industrie, utiliteitsbouw en infrastructurele markt." In België en Nederland werken 900 medewerkers vanuit 12 vestigingen en meerdere projectlocaties.

Over Brand Energy & Infrastructure Services
De wereldwijde BRAND organisatie levert onder meer werkplekken op hoogte, verzorgt preventief corrosieonderhoud, coaten, (brandwerend) isoleren, fireproofing, mechanical services, bekistingen en aanvullende specialistische diensten. Het bedrijf levert deze services voornamelijk aan gerenommeerde bedrijven in vijf belangrijke marktsegmenten: Downstream (raffinage), Upstream (offshore en onshore), Midstream (opslag en transport), Energie, Industrie en Infrastructuur. De integratie van Harsco Infrastructure in de BRAND organisatie resulteert in een internationaal sterke dienstverlener voor industrie en bouw, met een jaaromzet van circa 3 miljard dollar. Het bedrijf heeft meer dan 300 vestigingen in ruim 30 landen en het hoofdkantoor is gevestigd in Kennesaw, Georgia, USA.Selecteer a.u.b. een land

Channel Islands
Eesti
Føroyar (Færøerne)
Ísland
Latvija
Slovensko