2015-11-30 Brand opent nieuw kantoor in Antwerpen

Brand Energy & Infrastructure Services heeft onlangs een nieuw kantoor aan de Ankerrui in Antwerpen in gebruik genomen. Vanuit deze administratieve zetel gaat BRAND de groeiambities in België coördineren. Het aantal locaties in België wordt naar verwachting in de loop van 2016 verder uitgebreid met een nieuwe logistieke vestiging.

Om het marktaandeel van BRAND in België verder te vergroten, is General Manager Rudi Borgmans medio 2015 aangesteld. “We hebben aan naamsbekendheid veel te winnen omdat onze organisatie het laatste decennium verschillende naamswijzigingen heeft ondergaan. Wij zijn blij met ons nieuwe Belgische hoofdkantoor. Daarmee zijn we nu dichter bij onze klanten en projecten gevestigd”, aldus Borgmans.

Bij Brand Energy & Infrastructure Services in België werken momenteel circa honderd mensen. BRAND is actief op het gebied van industriële dienstverlening. Voornamelijk als stellingbouwer en industrieel isoleerder, maar daarnaast met het verzorgen van aanvullende diensten, zoals tracing, fireproofing, conserveren, rope access en hoogwerkers.

    

Klik op de afbeelding om de beeldbank te openen. U kunt alle foto's in hoge resolutie downloaden.Selecteer a.u.b. een land

Channel Islands
Eesti
Føroyar (Færøerne)
Ísland
Latvija
Slovensko