Akoestische isolatie

BRAND biedt verschillende totaaloplossingen in het ontwerpen, construeren, leveren en plaatsen van geluidsomkastingen, dempers, leiding- en apparaatbekledingen, schermen en baffles. Welke voorzieningen of combinatie hiervan nodig zijn hangt uiteraard van de aard en situatie van de geluidsbron af.

Inventarisatie
Vooraf worden metingen uitgevoerd conform de normgeving of wordt gebruik gemaakt van een al uitgevoerd geluidsonderzoek. Op basis hiervan wordt een advies en een technisch vakkundig geluiddempende oplossing voorgesteld. Dit wordt theoretisch ondersteund met betrouwbare tussenschakeldempingswaarden per octaafband. Deze dempingswaarden zijn gebaseerd op de genormeerde isolatieklassen, dan wel op basis van eigen geluidsanalyses.

Uitvoering
In eigen constructiewerkplaatsen worden omkastingen, dempers en isolatiebekledingen vakkundig op maat gemaakt en vervolgens door ervaren monteurs geplaatst. BRAND levert omkastingen voor kleine pompen en compressoren tot complete afschermingen voor productiestraten, in verschillende materialen en kleuren. De omkastingen kunnen worden voorzien van luiken, deuren en ramen, maar ook bijvoorbeeld met verlichting. Toepassingen in clean-rooms of als afscherming voor werkplekken in productieruimtes behoren tevens tot de mogelijkheden.

De dempers (ronde dempers, spleetdempers en coulissendempers) worden door BRAND geleverd in alle gewenste maten. Compleet met verloopstukken voor de aansluiting op omkastingen, kanalen of leidingen en met regenkappen en ondersteuningen, vervaardigd van de benodigde en gewenste materialen. Geluidsmetingen achteraf bevestigen het gewenste effect van de geluiddempende oplossingen van BRAND.

Offerteaanvraag akoestische isolatie 

Wij zijn u graag van dienst voor uw isolatieprojecten. Bel met de BRAND vestigingen voor professioneel advies over industriële isolatie. Of vraag online informatie aan: 

Vraag online uw offerte aan voor akoestische isolatie


Contact
  • Brand Energy & Infrastructure Services NV/SA

    Mannheimweg 1 - Kaai 242 | 2030 Antwerpen | Tel. +32 (0)3 770 89 91 | be@beis.com

Selecteer a.u.b. een land

Channel Islands
Eesti
Føroyar (Færøerne)
Ísland
Latvija
Slovensko