Stellingbouw in veilige handen

Brand Energy & Infrastructure Services is een betrouwbare en veilige partner voor stellingbouw. Iedere locatie en iedere plek maken we snel en professioneel bereikbaar. Snelheid, een betrouwbaar ontwerp, een degelijke uitvoering en veiligheid voor iedereen die op hoogte werkt, staan daarbij voorop. Voor de stellingbouw kan BRAND putten uit een groot assortiment stalen stellingen.

Stellingbouw vak apart

Ook in de stellingbouw werken we zoveel mogelijk met eigen vakmensen en eigen technici. Een goed ingespeeld team is een van de belangrijkste factoren voor het snel en veilig werken op locatie. Als stellingbouw een onderdeel is van een multidisciplinaire aanpak, zorgen wij vanzelfsprekend voor de planning, afstemming en coördinatie.

Stellingbouw en Total Access

Stellingbouw is een specialisme dat door BRAND goed beheerst wordt. Al decennia lang bouwen we stellingen in alle vormen en maten, voor grote en voor kleine projecten. In combinatie met hoogwerkers, hefsteigers rope access en andere klimmaterialen maken we samen met de klant de meest optimale keuze. Door dit "total access" concept kunnen wij kosten voor de klant beheersbaar houden.

Offerteaanvraag Stellingbouw

Wilt u stellingen professioneel laten monteren? Bel met BRAND voor de mogelijkheden van stellingbouw. Of vraag online informatie aan:

Vraag online uw offerte aan voor stellingbouw


Contact
  • Brand Energy & Infrastructure Services NV/SA

    Mannheimweg 1 - Kaai 242 | 2030 Antwerpen | Tel. +32 (0)3 770 89 91 | be@beis.com

Selecteer a.u.b. een land

Channel Islands
Eesti
Føroyar (Færøerne)
Ísland
Latvija
Slovensko