Tracing

In veel moderne productieprocessen is het essentieel dat gas, vloeistof of vaste stof op de gewenste temperatuur door een leiding getransporteerd wordt. Vaak binnen zeer nauwe toleranties.

BRAND verzorgt jaarlijks tientallen kilometers tracing (elektrisch of stoom) in alle denkbare sectoren, van petrochemie tot de food industry. Hierdoor hebben we veel ervaring in het bedenken en uitvoeren van pasklare oplossingen. Isolatie en tracing stemmen we nauwkeurig op elkaar af, zodat optimale temperatuurbeheersing gegarandeerd is. Daarnaast zorgen we ervoor dat iedere installatie voldoet aan relevante eisen op het gebied van milieu, kwaliteit en veiligheid.

Bij het ontwerp en de montage houden we vanzelfsprekend rekening met het toekomstige onderhoud. De onderdelen worden zo ontworpen dat ze makkelijk bereikbaar zijn en zo nodig eenvoudig vervangen kunnen worden.

Offerteaanvraag tracing

Wij zijn u graag van dienst voor uw tracing project. Bel met de BRAND vestigingen voor professioneel advies of vraag online informatie aan:

Vraag online uw offerte aan


Contact
  • Brand Energy & Infrastructure Services NV/SA

    Mannheimweg 1 - Kaai 242 | 2030 Antwerpen | Tel. +32 (0)3 770 89 91 | be@beis.com

Selecteer a.u.b. een land

Channel Islands
Eesti
Føroyar (Færøerne)
Ísland
Latvija
Slovensko