Energiecentrales

De energiemarkt staat in de schijnwerpers. Door de toenemende vraag naar energie en de strikte milieueisen worden nieuwe centrales gebouwd en wordt bestaande capaciteit gemoderniseerd. Brand Energy & Infrastructure Services heeft veel ervaring in de nieuwbouw en onderhoud van centrales. Van (laagbouw) gasgestookte centrales en afvalverwerkingcentrales tot (hoogbouw) kolen- en biomassacentrales. 

Werken op sites van energiecentrales betekent dat er bijzonder veel aandacht van medewerkers moet zijn voor de omgevingsfactoren. Werken in de directe omgeving van hoogspanningsinstallaties vereist een hoog veiligheidsbewustzijn. Gedurende trainingen en in toolbox meetings wordt de BRAND monteurs geleerd wat de specifieke veiligheidseisen van de klant zijn en hoe men moet handelen om werkzaamheden veilig uit te voeren.

Werken in energiecentrales betekent ook dat men ervaring moet hebben met het werken op grote hoogtes. BRAND beschikt over de expertise om schoorstenen en ketels te voorzien van stellingen of andere materialen om veilige werkplekken op grote hoogte te creëren. Uiteraard zullen onze oplossingen afgestemd zijn op de kennis en ervaring die wij hebben op het gebied van hoge temperaturen. Zo leveren en monteren wij kwalitatief hoogwaardige isolatiematerialen.

Voor energiecentrales geldt: stilstand is duur. Voor een verplichte of noodzakelijke productiestop zijn wij door ons wereldwijde netwerk in staat om snel een volledig team aan monteurs te vormen en een grote hoeveelheid materialen te leveren. We doen er bovendien alles aan om de verschillende fasen zorgvuldig op elkaar af te stemmen.  


Contact
  • Brand Energy & Infrastructure Services NV/SA

    Mannheimweg 1 - Kaai 242 | 2030 Antwerpen | Tel. +32 (0)3 770 89 91 | be@beis.com

Selecteer a.u.b. een land

Channel Islands
Eesti
Føroyar (Færøerne)
Ísland
Latvija
Slovensko