Maritiem

Bij vele scheepswerven en werven voor de bouw en revisie van offshore platforms is BRAND een vaste partner. Opdrachtgevers hebben specifieke wensen waar Brand Energy & Infrastructure Services aan kan voldoen met maatwerk producten en diensten.

Projecten voor de scheepsbouw zijn specialistisch. BRAND werkt met speciale scheepsbouwstellingen waarmee de contouren van een schip perfect kunnen worden gevolgd.  In geval van jachten mogen stellingen veelal niet worden verankerd, omdat de afwerking (schuren, lakken) van optimale kwaliteit moet zijn. Stellingen worden dan vrijstaand opgebouwd. Naast stellingen biedt BRAND opdrachtgevers een veelzijdig en compleet pakket trappentorens, aluminium rolstellingen en hoogwerkers. Voor bepaalde afwerkactiviteiten brengen wij afdichtingen aan om een werkruimte volledig stofvrij te houden. Indien jachten in scheepswerven herschikt moeten worden, kan BRAND snel monteurs inzetten om materialen te de- en remonteren.

De revisie van offshore platforms in drydocks vereist expertise om werkplekken bereikbaar te maken. Het vervangen van ondermeer equipement, leidingen, kabelbanen en ontluchtingskanalen vereist het bouwen van stellingen door het gehele vaartuig, inclusief de bovenponton en de drijvers.

Bij nieuwbouw van offshore platforms wordt de complexiteit bepaald door het werken in beperkte ruimtes, de vele disciplines die tijdens het nieuwbouwproject werkzaamheden uitvoeren en de strakke tijdsplanning. Door jarenlange ervaring is BRAND goed ingespeeld op deze omstandigheden. 

Bovendien hebben maritieme opdrachtgevers specifieke wensen. Zo wordt verwacht dat isolatie en beplating zeewaterbestendig is. BRAND houdt hier rekening mee ondermeer middels de keuze van materialen en de wijze van monteren van beplating.


Contact
  • Brand Energy & Infrastructure Services NV/SA

    Mannheimweg 1 - Kaai 242 | 2030 Antwerpen | Tel. +32 (0)3 770 89 91 | be@beis.com

Selecteer a.u.b. een land

Channel Islands
Eesti
Føroyar (Færøerne)
Ísland
Latvija
Slovensko