Offshore

Dagelijks voeren honderden Brand Energy & Infrastructure Services monteurs wereldwijd onderhoudswerkzaamheden uit voor gerenommeerde klanten in de offshore markt. BRAND levert multidisciplinaire oplossingen voor het onderhoud aan wellhead, compressie, productie en satelliet platforms.

Offshore olie en gas winnen is een proces van 24 uur per dag, 7 dagen per week. Bij calamiteiten is het van het grootst mogelijke belang dat offshore personeel adequaat kan reageren en voldoende getraind is om de juiste handelingen uit te voeren, zonder de eigen veiligheid uit het oog te verliezen. Iedere BRAND monteur heeft een specifieke offshore cursus afgerond inclusief trainingen op het gebied bedrijfshulpverlening, EHBO en brandbestrijding.

Werken op offshore platforms houdt ook in dat medewerkers multifunctioneel inzetbaar moeten zijn. Naast stellingbouw en isoleren worden door BRAND monteurs ook werkzaamheden uitgevoerd waaronder schilderen, lassen, tracing en rope access.

De logistieke dienstverlening is van cruciaal belang voor werkzaamheden op offshore platforms. Door een nauwgezette aandacht voor planning van materialen, monteurs en bevoorradingsvluchten naar platforms, zorgen wij voor een vlotte uitvoering van werkzaamheden. Isolatiematerialen worden geprefabriceerd en kant-en-klaar aangeleverd. Voor de offshore markt wordt door Harsco gewerkt met speciale stellingsystemen met zo min mogelijk onderdelen.

 

Contact
  • Brand Energy & Infrastructure Services NV/SA

    Mannheimweg 1 - Kaai 242 | 2030 Antwerpen | Tel. +32 (0)3 770 89 91 | be@beis.com

Selecteer a.u.b. een land

Channel Islands
Eesti
Føroyar (Færøerne)
Ísland
Latvija
Slovensko