Voedingsmiddelenindustrie

Veiligheid en hygiëne zijn zeer belangrijk in de voedingsmiddelenindustrie. Brand Energy & Infrastructure Services brengt bij iedere opdrachtgever de bedrijfsspecificaties in kaart. Aangevuld met de branchekennis van BRAND worden de randvoorwaarden voor de inzet van monteurs, materialen en gereedschappen ingevuld. Een goede basis voor een succesvolle samenwerking.

Voordat met de onderhoudswerkzaamheden wordt gestart neemt BRAND diverse voorzorgsmaatregelen. Machines en productielijnen worden afgeschermd om te voorkomen dat onderdelen of materialen in het productieproces geraken. De door BRAND geleverde materialen zoals stellingen worden voor levering en montage extra schoongemaakt. BRAND monteurs dragen tijdens hun werkzaamheden extra beschermende kleding zoals stofvrije overalls, mondkapjes en overtrekschoenen.

Een andere branchespecifieke eis is dat tijdens isolatiewerkzaamheden geen stofvorming mag ontstaan. Om hier aan te voldoen worden isolatie en beplating zoveel als mogelijk geprefabriceerd en worden isolatiesoorten gebruikt die geen stof vormen.


Contact
  • Brand Energy & Infrastructure Services NV/SA

    Mannheimweg 1 - Kaai 242 | 2030 Antwerpen | Tel. +32 (0)3 770 89 91 | be@beis.com

Selecteer a.u.b. een land

Channel Islands
Eesti
Føroyar (Færøerne)
Ísland
Latvija
Slovensko