Infrastructurele werken

De afgelopen jaren was Brand Energy & Infrastructure Services met complexe bekistings- en access-oplossingen betrokken bij veel ingewikkelde wegenbouw-, spoor- en luchthavenbouwprojecten. Bij de bouw en het onderhoud van bruggen, tunnels, stations, passagiers- en vrachtterminals komt de dienstverlener voor vaak heel specifieke uitdagingen te staan. Lastige bodemomstandigheden, werken terwijl de normale activiteiten doorgaan, grote hoeveelheden materiaal en krappe tijdsplanningen kenmerken deze bouwlocaties. Onze jarenlange ervaring op dit gebied stelt ons in staat om met onze innovatieve bekistings- en access-concepten ook uw project probleemloos, binnen het budget en met inachtneming van alle veiligheidsvoorschriften te doen verlopen.

Of het nu gaat om wegenbouw, spoorbouw of op een luchthaven: zorgvuldigheid, ervaring, nauwe betrokkenheid en een uitgesproken veiligheidsgevoel zijn essentieel voor het succes van bouwwerkzaamheden.  Voor de specialisten van BRAND behoren deze vereisten tot de dagelijkse gang van zaken. Onze medewerkers beschikken over de benodigde complexe kwalificaties voor werk aan verkeersprojecten.

In een tijd waarin de projectkosten steeds beter moeten worden beheerst, is ons vermogen om efficiënte concepten te leveren voor een snelle afwikkeling van het werk en een uitstekende kwaliteit belangrijker voor onze klanten dan ooit. Onze bekistings- en access-oplossingen voor betonwerk en bruggenbouw zijn veilig en effectief en zorgen voor een optimale voortgang van het werk, ook bij complexe bouwwerken. Dit en onze communicatie met u zorgen voor een stipte afwikkeling van uw project, waarbij rekening wordt gehouden met de budgetafspraken.


Contact
  • Brand Energy & Infrastructure Services NV/SA

    Mannheimweg 1 - Kaai 242 | 2030 Antwerpen | Tel. +32 (0)3 770 89 91 | be@beis.com

Selecteer a.u.b. een land

Channel Islands
Eesti
Føroyar (Færøerne)
Ísland
Latvija
Slovensko