GEZONDHEID EN VEILIGHEID | ONS STREVEN

Brand Energy & Infrastructure Services heeft één aspect hoog in het vaandel staan: veiligheid. Het creëren van een veilige werkomgeving heeft dan ook altijd de hoogste prioriteit. Het veiligheidsbeleid, de veiligheidssystemen en veiligheidsprogramma’s van BRAND zijn allesomvattend en gedetailleerd. Deze zijn ontworpen om het veiligheidsbewustzijn van alle medewerkers te vergroten, zodat bij al onze projecten maximale veiligheid wordt nagestreefd.

DE VIJF PIJLERS VOOR VEILIGHEID

Het opzetten van een doeltreffend veiligheidsprogramma is als het bouwen van een stevig huis: het begint met een stabiele basis. Bij BRAND geloven we in de vijf pijlers voor veiligheid en onze EHS Management Process & Systems, die de stabiele basis vormen voor een uitstekende veiligheidsprestatie, veiligheidscultuur en veiligheidshulp. Hiermee kunnen bedrijfsbreed strategische en effectieve veiligheidsinitiatieven worden gecreëerd.

Employee Intervention System

Het stimulerende, vrijwillige Employee Intervention System (EIS) van BRAND is ons veiligheidsprogramma dat is gebaseerd op het gedrag en de rol van onze medewerkers. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de “Kaizen”-methode voor voortdurende verbetering.

Supervisor Observation System

Het Supervisor Observation System (SOS) schept door middel van onderlinge observatie en beoordeling een sfeer van proactief leiderschap en verantwoordelijkheid op het niveau van de supervisor. De leiderschapsontwikkeling wordt daarbij positief beïnvloed.

Management Safety Reviews

Management Safety Reviews (MSRs) maken integraal deel uit van het veiligheidssysteem van Brand en zijn verplicht voor het gehele management. Bij MSRs wordt gebruik gemaakt van de “Go See”- managementmethode. Deze zijn gebaseerd op de praktijk waardoor iedereen de werking van veiligheidsprocessen volledig begrijpt.

Gold Link Audit System

Het "Gold Link"-audit system is een gedetailleerde, interne evaluatie van een veiligheidsmanagementsysteem en veiligheidsbeheerprocedure door inspectie, interviews en de controle van documentatie op meerdere niveaus.

Brand Learning Network

Het Brand Learning Network (BLN) is een hypermodern, webgebaseerd Learning Management System met trainingen voor flexibiliteit, regelgeving, vaardigheden en loopbaan. Hierdoor hebben alle medewerkers van Brand toegang tot alle trainingen en cursussen.

ONZE VEILIGHEIDSNORMEN

We werken bij BRAND hard om te kunnen garanderen dat onze medewerkers elke dag in dezelfde of een betere conditie thuiskomen en er nooit iemand gewond raakt. Met deze normen als focus van onze toonaangevende veiligheidscultuur en onze bekroonde veiligheid weten we intussen dat BRAND meer is dan een bedrijf met een geweldig veiligheidsprogramma. BRAND is een veilig bedrijf. 

In de Benelux is BRAND gecertificeerd volgens ISO 9001, OHSAS 18001, ISO 14001 en VCA Petrochemie.


Contact
  • Brand Energy & Infrastructure Services NV/SA

    Mannheimweg 1 - Kaai 242 | 2030 Antwerpen | Tel. +32 (0)3 770 89 91 | be@beis.com

Selecteer a.u.b. een land

Channel Islands
Eesti
Føroyar (Færøerne)
Ísland
Latvija
Slovensko