Home Wat wij doen

Akoestische isolatie

Akoestische isolatie

Akoestische isolatie

BRAND biedt verschillende totaaloplossingen in het ontwerpen, construeren, leveren en plaatsen van geluidsomkastingen, dempers, leiding- en apparaatbekledingen, schermen en baffles. Welke voorzieningen of combinatie hiervan nodig zijn hangt uiteraard van de aard en situatie van de geluidsbron af.

Beschrijving

Inventarisatie
Vooraf worden metingen uitgevoerd conform de normgeving of wordt gebruik gemaakt van een al uitgevoerd geluidsonderzoek. Op basis hiervan wordt een advies en een technisch vakkundig geluiddempende oplossing voorgesteld. Dit wordt theoretisch ondersteund met betrouwbare tussenschakeldempingswaarden per octaafband. Deze dempingswaarden zijn gebaseerd op de genormeerde isolatieklassen, dan wel op basis van eigen geluidsanalyses.

Diensten

In eigen constructiewerkplaatsen worden omkastingen, dempers en isolatiebekledingen vakkundig op maat gemaakt en vervolgens door ervaren monteurs geplaatst. BRAND levert omkastingen voor kleine pompen en compressoren tot complete afschermingen voor productiestraten, in verschillende materialen en kleuren. De omkastingen kunnen worden voorzien van luiken, deuren en ramen, maar ook bijvoorbeeld met verlichting. Toepassingen in clean-rooms of als afscherming voor werkplekken in productieruimtes behoren tevens tot de mogelijkheden.


De dempers (ronde dempers, spleetdempers en coulissendempers) worden door BRAND geleverd in alle gewenste maten. Compleet met verloopstukken voor de aansluiting op omkastingen, kanalen of leidingen en met regenkappen en ondersteuningen, vervaardigd van de benodigde en gewenste materialen. Geluidsmetingen achteraf bevestigen het gewenste effect van de geluiddempende oplossingen van BRAND.

Downloads

De literatuur en het materiaal op deze website zijn in overeenstemming met de Belgische normen en standaarden.

Laten we iets geweldigs doen bij uw volgende project.

Neem contact met ons op

Reason form