Home Wat wij doen

EXTRAGUARD

EXTRAGUARD

Randbeveiliging

EXTRAGUARD™ voldoet aan alle eisen van de laatste Europese norm. 

Kenmerken

Kenmerken

Dankzij het uitgekiende ontwerp biedt het systeem extra veiligheid door de grote zichtbaarheid, de volwand gaasstructuur en de unieke foolproof wijze van bevestigen door een gepatenteerd borgingssysteem. Het toepassingsgebied is bijvoorbeeld utiliteitsbouw, woningbouw en infrastructurele werken. De beveiliging voldoet aan de vereisten voor Class A en is daarmee geschikt voor een eventuele hellingshoek tot 10 graden.

Door het gekozen ontwerp is EXTRAGUARD snel, gegarandeerd veilig en zonder speciale hulpmiddelen aan te brengen. Extraguard randbeveiliging wordt samengesteld uit slechts drie basiscomponenten: volgaaspanelen van 115 cm hoog, leuningstaanders en houders voor de leuningstaander. De volgaaspanelen zijn van een uniek sterke 3-draads constructie aangevuld met een geïntegreerde gesloten voetstootrand. Duurzaamheid is verzekerd door dubbele bescherming middels zowel galvaniseren als poedercoaten.

Voordelen

EXTRAGUARD kent één universele leuningstaander, en drie typen houders. De leuningstaander wordt bij alle houders door middel van een gepatenteerd systeem automatisch geborgd tegen uitlichten. Er zijn drie typen houders beschikbaar. Een geschroefde houder voor de meer permanente voorziening, een houder die geklemd kan worden op de gangbare bekistingdragers (75 tot 100 mm) voor de ruwbouwfase en een houder met snelspindel welke geklemd kan worden om zowel vloer als borstwering (tot 550 mm dikte).

De volgaaspanelen kunnen in uw bedrijfskleuren worden geleverd. Daarmee laat u zien dat uw bedrijf veiligheid hoog in het vaandel heeft.

Laten we iets geweldigs doen bij uw volgende project.

Neem contact met ons op

Reason form