Leveranciers... Zo blijven we een stap voor

Bij BRAND® zijn we ons ervan bewust dat de mogelijkheid om onze klanten effectief te ondersteunen op locatie afhankelijk is van een efficiënte en kwalitatieve toeleveringsketen achter ons.

In de zeer concurrerende bouw- en industriële onderhoudssectoren waarin wij actief zijn, is het belangrijk dat wij samenwerken met sterke, betrouwbare, innovatieve en concurrerende leveranciers om ons te helpen een stap voor te blijven.

Innovatie en voortdurende verbetering zijn de sleutel

Wij werken met trots samen met een groot aantal verschillende bedrijven die uiteenlopende producten en diensten aanbieden. Als onderdeel van het inkoop- en leveringsproces werken wij hard aan het handhaven van een duidelijk, open en eerlijk systeem van leveranciersgoedkeuringen. Deze informatie is te vinden in onze Gedragscode (te bekijken door te klikken op here) en we moedigen leveranciers aan om zich aan de toepasselijke bepalingen te houden. Van leveranciers wordt verwacht dat zij zich houden aan onze wereldwijde gedragscode voor leveranciers - hier beschikbaar.

Innovatieve oplossingen en mogelijkheden tot voortdurende verbetering die in de toeleveringsketen kunnen worden gevonden, zijn van groot belang voor onze onderneming. Door samen te werken met leveranciers kunnen wij met succes voldoen aan de verwachtingen van onze klanten en ons als bedrijf voortdurend blijven verbeteren.

Heeft u iets te bieden?

Als leverancier die ernaar streeft de beste te zijn in wat hij doet, kunt u ons iets bieden dat wij nog niet hebben of waar wij nog niet aan hebben gedacht?

Neem dan contact met ons op (zorg ervoor dat u uw contactgegevens en het product/de dienst die u wilt leveren vermeldt) en een van onze teamleden zal direct contact met u opnemen als we behoefte hebben aan uw diensten.

Reason form