SmartTag

Steigerwerkzaamheden in één oogopslag met SmartTag

Iedereen die projectlocaties bezoekt, zal bekend zijn met de bestaande fysieke labels (Scafftags) die aan steigers worden bevestigd. SmartTag is een online aanvulling hierop en voorziet in de behoefte aan real-time informatie.

Omschrijving

Door elke steiger te markeren met een QR code wordt de voorgeschiedenis ervan nauwkeurig vastgelegd en via SmartTag toegankelijk gemaakt. Met behulp van een (EX) smartphone of tablet kunnen algemene gegevens in het veld worden vastgelegd, zoals datum, tijd, locatie, afmetingen en veiligheidsstatus.

Bij elke inspectie en wijziging, of voor goedkeuring bij oplevering, wordt de QR-code gescand en wordt de informatie over de steiger bijgewerkt.

De directe en real-time toegang tot de steigeractiviteiten maakt een nauwkeurig beheer en controle mogelijk. Het was nog nooit zo eenvoudig om een steiger te verwijderen of zelfs te laten staan voor verdere werkzaamheden.

Gebruiksvriendelijke rapporten

De rapporten van SmartTag maken het eenvoudig voor gebruikers om rapporten te maken, aan te passen, te filteren en te exporteren met behulp van de sleep-en neerzetfunctie. Ze zijn vrij om de variabelen te selecteren die ze in een rapport willen zien, zoals tag-nummers, (datum van) recente activiteit, type steiger, steigerbouwdatum, wie een steiger heeft aangevraagd, wie deze heeft geïnspecteerd, etc.

Een van de grote voordelen van SmartTag is dat de administratie sneller kan worden bijgewerkt, waardoor het eenvoudiger is om de kosten te controleren.  

Diensten

De geografische weergave in SmartTag (Google Maps) is een populaire functie. Het geeft in één oogopslag informatie, die met een paar muisklikken in meer detail kan worden bekeken.

  • Real-time informatie
  • Directe en actuele toegang tot steigeractiviteiten
  • Duidelijke geografische weergaven
  • Volledige info voor verwijdering of verder gebruik van bestaande steigers
  • Gebruiksvriendelijke rapporten met exportfunctie
  • Data Kwaliteitswaarborg
  • Verbeterde veiligheidsnorm
  • Meer controle over inspecties

SmartTag is een zelfstandig systeem en hoeft niet noodzakelijk te worden gekoppeld aan ERP-systemen van klanten. Hierdoor hebben procesgerelateerde of administratieve wijzigingen in klantensystemen geen directe invloed op SmartTag - in SmartTag blijven gegevens volledig transparant en blijven klanten de controle houden over het inspectieproces.

Downloads

De literatuur en het materiaal op deze website zijn in overeenstemming met de Belgische normen en standaarden.

Laten we iets geweldigs doen bij uw volgende project.

Neem contact met ons op

Reason form