Hefsteigers

Groot bereik, groot hefvermogen

Hefsteigers zijn snel en veilig tot zeer grote hoogte op te bouwen werkplatforms met een grote maximale bordeslengte en een hoge toelaatbare belasting. Hefsteigers zijn daarmee geschikt voor de meest uiteenlopende renovatie- of nieuwbouwprojecten in de bouw en de industrie.

Kenmerken en voordelen

Kenmerken en voordelen

Toepassing van hefsteigers draagt bij aan een opgeruimde bouwplaats, en bezorgt bestaande gebruikers van gebouwen zo min mogelijk overlast. Hefsteigers leveren ook een grote bijdrage aan de efficiency van het bouwproces doordat de werkvloer tot op de centimeter nauwkeurig ingesteld kan worden.

Er zijn vele mogelijkheden voor aanpassing van de standaard uitvoering. Brand Energy & Infrastructure Services biedt u een vloot moderne hefsteigers welke desgewenst door haar eigen medewerkers snel en veilig voor u gemonteerd kunnen worden. Deze hefsteigers zijn beschikbaar in enkelmast en dubbelmast uitvoering. De masten kunnen daarbij zowel op vaste voet als op elektrisch aangedreven onderwagens geplaatst worden.

Er zijn al vele ’onmogelijke’ projecten uitgevoerd met speciaal aangepaste hefsteiger uitvoeringen. Zoals werkzaamheden aan hellende of gekromde gevelvlakken, overkapping van de werkvloer. Of toepassingen van meerdere platforms onafhankelijk bediend boven elkaar aan dezelfde mast(en). Bevestiging van de ondermast aan de gevel in plaats van op de grond.

Hefsteigers verhuur

Wilt u hefsteigers huren? Bel met BRAND voor de mogelijkheden van verhuur van hefsteigers. Of vraag online informatie aan.

Laten we iets geweldigs doen bij uw volgende project.

Neem contact met ons op

Reason form