SAM™

SAM™: Inzicht in integriteit

Webgebaseerde applicatie voor het beheer van het onderhoud van leidingen en staalconstructies.

Omschrijving

We zijn een samenwerking aangegaan met Surface Asset Management (SAM™) om u volledig inzicht te geven in de conditie van uw pijpleidingen en staalconstructies volledig beoordelen. Ons online systeem geeft inzicht in alle fasen van het beheer van stoffen onderhoud en in één eenvoudige gebruikersinterface heeft u toegang tot inzicht in gepland en daadwerkelijk werk in uitvoering.

SAM™ is een webgebaseerde applicatie voor stofonderhoud, gebaseerd op oppervlaktebeschermingswerkzaamheden. Het is het perfecte hulpmiddel om de corrosie van uw pijpleidingen en staalconstructies voortdurend te controleren, te berekenen en te beheersen. Het systeem kan worden gevuld met afgeronde onderzoeksinformatie van uw activa, waardoor de meest kritische onderhoudsschema's kunnen worden geïdentificeerd en met voorrang worden uitgevoerd.

Door de aard van de webgebaseerde applicatie is deze altijd toegankelijk - overal waar u toegang heeft tot internet.

Diensten

De bedrijfsmiddelen en hun toestand worden in detail vastgelegd aan de hand van coatingonderzoeken, inspectiegegevens en gedetailleerde tekeningen.

Binnen ons kwaliteitsgarantieproces is volledig beeld- en transparant bewijs te zien op de eenvoudige online gebruikersinterface. Controle door de klant, gedetailleerde rapporten, dynamische inspectie- en veiligheidsprestaties, kosten/materiaalcontrole, productie en prognose van werkpakketten en -omvang en prioritering zijn allemaal beschikbaar op één gecentraliseerde locatie, met 24/7 toegang.


Voordelen

  • Eenvoudige online gebruikersinterface
  • Volledige continue traceerbaarheid
  • Dagelijkse, wekelijkse en volledige rapporten/grafieken per fase
  • Dynamische inspectie- en prestatierapportage (pdf, excel, grafieken)
  • Kosten- en materiaalcontrole
  • Werkpakket/scope productie
  • Werkvoorspelling/prioritering per jaar

Downloads

De literatuur en het materiaal op deze website zijn in overeenstemming met de Belgische normen en standaarden.
    Downloads

Laten we iets geweldigs doen bij uw volgende project.

Neem contact met ons op

Reason form