Home Wat wij doen

Veiligheidsprogramma's en -training

Veiligheidsprogramma's en -training

Naleving met Verzekering, Veiligheid & Kwaliteit Vereisten

Veiligheid is onze allerhoogste prioriteit. Ons streven naar nul ongevallen, ondersteund door grondige dagelijkse procedures en een sterke veiligheidscultuur, hebben ons geholpen een voorbeeldige veiligheidsreputatie te behalen die zal worden overgedragen op uw project.

Omschrijving

Omschrijving

Brand's veiligheidscultuur begint met onze filosofie die 3 basisprincipes heeft:

  1. Alle incidenten zijn te voorkomen.
  2. We zijn meer dan een maatschappij met een veiligheidsprogramma – we zijn een veilige maatschappij. Dit betekent dat we streven naar een cultuur waarin iedereen niet alleen verantwoordelijk is voor de veiligheid van zichzelf en de mensen om hen heen, maar dat ze bij elke gelegenheid werken aan het verbeteren van onze veiligheidscultuur, -omgeving en -prestaties.
  3. Een veilige cultuur begint met leiderschap, maar vereist ook de volledige inzet op veldniveau en niet alleen naleving

Met dit in het achterhoofd hebben wij een reeks hulpmiddelen, processen en trainingsprogramma's ontwikkeld die een integraal onderdeel zijn geworden van onze steeds verder verbeterende veiligheidscultuur. Brand neemt actief deel aan talrijke veiligheidsinitiatieven voor klanten, wat een uiting is van onze verbintenis om de veiligheid voortdurend te verbeteren.

"Een sterke veiligheidscultuur begint door van veiligheid een goede gewoonte te maken"

Wanneer veiligheid en trouwheid van werknemers zo belangrijk zijn in onze markt, is het essentieel om onze mensen goed op te leiden. Voortdurende verbetering van de opleiding van werknemers is vastgesteld als de #1 vereiste voor voortdurende operationele uitmuntendheid en is bewezen van cruciaal belang te zijn voor de arbeidstevredenheid van werknemers. Ons trainingsprogramma voor toezichthouders gaat verder dan het opbouwen en afbreken van steigers. Wij leiden onze mensen op over de zakelijke kant van het werk, met een sterke focus op HR-kwesties en leiderschap, wat resulteert in productievere werkploegen en betere communicatie vanuit het project.

Diensten

Brand past verschillende technieken toe om ervoor te zorgen dat onze werknemers met plezier voor ons werken en het daarbij goed doen. Wij hebben zowel op bedrijfs- als op brancheniveau initiatieven die specifiek zijn ontworpen om de ervaring van de medewerkers tijdens hun loopbaan te verbeteren. Het management van Brand gelooft dat de werknemers de belangrijkste activa van het bedrijf zijn. Daarom wordt bij elke beslissing rekening gehouden met de werknemers en de impact op hen. Wij zijn er trots op dat wij een van de meest gekozen werkgevers in de sector zijn en dagen onszelf voortdurend uit om alles te doen wat in ons vermogen ligt om de werknemer/werkgever-relatie in stand te houden.

Wij investeren veel in opleidingen binnen ons bedrijf, niet alleen om werknemers in staat te stellen hun dagelijkse werkzaamheden effectiever uit te voeren, maar ook om hun carrière binnen de organisatie te laten groeien. Dankzij onze voortdurende inzet om onze lokale mensen in dienst te nemen, op te leiden en te ontwikkelen, kunnen wij nu al profiteren van een gevestigd en hoogopgeleid lokaal personeelsbestand. 

Laten we iets geweldigs doen bij uw volgende project.

Neem contact met ons op

Reason form