Arbeid

Kwaliteit van arbeidspool en personeelsbezetting

Grote projecten hebben de neiging om fluctuaties te ervaren in de benodigde mankracht door de verschillende activiteiten die op locatie worden ondernomen. 

Omschrijving

Omschrijving

Brand heeft de mogelijkheid om op efficiënte wijze arbeidskrachten en materialen te mobiliseren, eerst lokaal, en indien nodig, tussen landen, om aan de eisen van de klant te voldoen. Het gebruik van onze arbeidskrachten op deze manier zorgt voor een consistente, veilige, goed opgeleide ploeg die vertrouwd en comfortabel is met alle processen van Brand en de klant, en die zich houdt aan de projectvereisten - wat resulteert in een betere veiligheid, productiviteit en communicatie.

Door onze sterke lokale aanwezigheid beschikken wij over een voorraad aan middelen die wij kunnen gebruiken om posities in te vullen - van bestaande, vroegere of nieuw geregistreerde sollicitanten/werknemers - allemaal met de nodige kwalificaties en ervaringsspecificatie. 

Diensten

De planning van onze werkplekken is optimaal afgestemd op de behoeften van de locatie. Wij investeren in professionele automatisering, zodat wij hoogwaardige producten op de juiste plaats en op het juiste tijdstip kunnen leveren.

Multidisciplinaire werkploegen

Ons Hands-on Tool Time (HoTT)-concept is erop gericht de arbeidskosten te optimaliseren door middel van meervoudige vakbekwaamheid. Veel van onze arbeiders zijn multifunctioneel - naast hun expertise in steigers en isoleren, zijn ze gekwalificeerde professionals in tracing, touwtechnieken en aanvullende diensten op de bouwplaats.

  • Verminderde O/H, personeel & plan/schema synchronisatie
  • Verbeterde reactie op noodsituaties, projectbemanning, on-boarding
  • Minimaliseren van het risico op vertragingen - voordeel voor andere activiteiten/vakgebieden op de bouwplaats
  • Vakkundig personeel inzetten en productiviteit verbeteren door beperking van het aantal verloren uren van dure technici

Laten we iets geweldigs doen bij uw volgende project.

Neem contact met ons op

Reason form